I usually like my rice porridge or congee more soupy than thick and starchy. How about you? So between Cantonese porridge in which the rice is boiled longer then cooked down with the soup broth or water to a thick and smooth consistency, versus Hokkien-style (also Teochew-style) porridge in which rice grains in the porridge are soft yet still visible; rice grain and water/soup distinctly…
HOW TO MAKE MONEY ONLINE Tidak Ingin Berjualan..✔ Tidak Suka Dengan MLM.. ✔ Tidak Suka Merekrut Orang.. ✔ Tidak Suka Program Yang Ujung-ujungnya Money Game.. ✔ Kecewa Dengan Dunia Investasi Yang Ujung-Ujungnya Scam.. ✔ Kesulitan Dengan Yang Namanya Online Marketing.. ✔ Ingin Suatu Terobosan Dalam Hidup.. ✔ Ingin Pasif Income.. ✔ Ingin mendapat modal $10 dari Profitclicking..✔ via Ping.sg - Featured stories ping.sg
HOW TO MAKE MONEY ONLINE Tidak Ingin Berjualan..✔ Tidak Suka Dengan MLM.. ✔ Tidak Suka Merekrut Orang.. ✔ Tidak Suka Program Yang Ujung-ujungnya Money Game.. ✔ Kecewa Dengan Dunia Investasi Yang Ujung-Ujungnya Scam.. ✔ Kesulitan Dengan Yang Namanya Online Marketing.. ✔ Ingin Suatu Terobosan Dalam Hidup.. ✔ Ingin Pasif Income.. ✔ Ingin mendapat modal $10 dari Profitclicking..✔ via Ping.sg - Featured stories ping.sg
Comments
Post a Comment